DE HELE MAAND 10% KASSA KORTING!

Natuursteen Garantie

Voor ons staat de klant op nummer één. De natuursteen branche is van nature een stugge, ietwat ouderwetse branche. Beeld u niet meteen de Flinstones in, maar klantvriendelijkheid is in deze branche absoluut een ondergeschoven kindje. Wij zijn van mening dat, heden ten dage, dit onacceptabel is. Helemaal bij het runnen van een webshop. Om deze reden bieden wij de ABN (Algemene Bond Natuursteenbedrijven) natuursteen garantie. 

Dit houdt dus in dat wij gebruik maken van de Algemene leveringsvoorwaarden van de Algemene Bond Natuursteenbedrijven. Dit is de overkoepelende organisatie waar alle gerenommeerde natuursteen bedrijven bij aangesloten zijn. Zij hebben tweezijdige algemene voorwaarden opgesteld tussen de ABN (lidbedrijven) en, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Klanten die zaken doen met leden van deze organisatie weten zich verzekerd van eerlijke en duidelijke algemene voorwaarden. 

Garantie op marmer

Marmer is een natuurproduct. Dit wil zeggen dat iedere plaat natuursteen uniek is. Ook betekent dit dat er in sommige soorten marmer van nature defecten kunnen voorkomen die niet met het blote oog zichtbaar zijn. Wij selecteren uiteraard de beste kwaliteit voor u, waarin dit zelden voorkomt. Wij kunnen om deze reden dan ook een garantie geven van 5 jaar op het materiaal zelf en de verlijmingen van de in verstek gezaagde delen. Zoals in de Algemene voorwaarden beschreven, kunnen wij geen garantie geven op vlekken of beschadigingen ná levering. Dit is natuurlijk logisch, we kunnen niet een 4 jaar oude tafel omwisselen omdat er bij een verhuizing iets defect geraakt is of dergelijke. Wél willen we bij een beschadiging of vlek absoluut meedenken en zoeken naar een oplossing. Dit is het grote voordeel van een natuur product; het is altijd opnieuw te polijsten of onzichtbaar te repareren wanneer er een stukje ontbreekt. Mocht er een probleem zijn met uw tafel kunt u ons altijd mailen via info@marmertafel.nl