DE HELE MAAND 10% KASSA KORTING!
Luxe, design en comfort van een

MARMEREN EETTAFEL

Ben je op zoek naar een marmeren eettafel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een eettafel van marmer is een tijdloze en unieke aanvulling op jouw interieur. Door de diepte in de marmeren tafel en de vele kleurtonen zijn onze tafels makkelijk te combineren.

Na ruim een decennium ervaring in de natuursteen branche hebben we voor jou de meest bijzondere steensoorten geselecteerd. Hierin hebben we niet alleen voor marmer soorten gekozen. Ook hebben we graniet en kwartsiet steensoorten toegevoegd aan de collectie. Mocht je meer informatie willen of kiezen uit beschikbare platen, maak dan een afspraak in de showroom!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
Collecties

Bekijk hier onze modellen

lees hier meer over alles wat je moet weten over een

Natuurstenen Eettafel

Afgelopen jaren hebben we veel klanten blij gemaakt met marmeren eettafels. Wat daarin belangrijk is, is dat wij iedere tafel leveren alsof het onze eigen tafel zou zijn. Wij luisteren goed naar onze klanten en vinden hierbij altijd een passende tafel.

Gebruik je je eettafel alleen voor etentjes met vrienden, of zit je dagelijks met de kids aan jouw marmeren eettafel te eten? Wil je een onderhoudsvrije tafel of vind je een tafel die ‘leeft’ juist mooi? Onze specialisten houden rekening met alle facetten betreft de aanschaf van je nieuwe tafel. Het loont dus altijd om een (digitale) meeting in te plannen met onze specialisten in het bestelproces van jouw unieke tafel.

Om het overzichtelijk te houden maken we een scheiding in de kalkhoudende steensoorten (zacht) en de steensoorten die niet kalkhoudend zijn (hard). Dit is uiteindelijk belangrijk in de gebruiksvriendelijkheid van jouw marmeren eettafel. Te beginnen bij de kalkhoudende steensoorten; marmer en travertin. Beide steensoorten bestaan voor meer dan 90% uit kalk. De grote vijand van kalk is zuur, en dat is precies wat voor een dof plekje kan zorgen in jouw eettafel van marmer.
De polijstlaag wordt iets aangetast en als je heel goed in het strijklicht kijkt zie je een dof plekje. Uiteraard impregneren wij al onze eettafels, maar impregneer is niets anders dan het inspuiten van je nieuwe jas of schoenen. Het beschermt je tafel maar verandert niet het basis ingrediënt van marmer; kalk.

Wat maakt marmer dan zo mooi in vergelijking met andere materialen? Dat is zeker, naast de luxe uitstraling, de diepe kleuren en mooie tekeningen in het blad. Dit is uniek voor marmer en valt niet na te bootsen met keramiek of composiet. Wil je niet nadenken over vlekken in je tafel? Dan kun je kiezen voor kwartsiet of graniet. 70% van onze collectie bestaat uit deze twee varianten en om het simpel uit te leggen; kwartsiet is eigenlijk een harde marmer soort. Het heeft de tekening van marmer, is 100% natuurlijk, maar een stuk harder dan marmer.

Hetzelfde geldt voor de graniet soorten in onze collectie. Zit je dus dagelijks te tafelen met de kids die keer op keer hun appelsap morsen? Dan is één van deze soorten perfect als eettafel voor jou. Selecteer kwartsiet en graniet in het filter en vind direct de tafels die voor jou geschikt zijn!