News

Marmeren tafel verplaatsen

Hoe verplaats je je tafel veilig?  De prachtige eettafel is door de bezorgers geïnstalleerd in je woning en opeens heb je een ander idee: de tafel moet een toch naar de andere kant van de kamer. Geen punt, uiteraard kan je de tafel verplaatsen naar ieder gewenste plek. Hieronder leggen wij uit hoe de tafel het beste verplaatst kan worden.

Lees meer →


Hoeveel stoelen passen er bij mijn tafel?

Hoeveel stoelen passen er bij mijn tafel?

Hoe breed zijn mijn stoelen? Hoe breed is het frame? Hoe breed is mijn dikke oom die met kerst altijd met zijn ellebogen op tafel zit te eten? Hoeveel personal space heb ik nodig om fijn te kunnen werken op mijn laptop? Allemaal vragen waar we het meerendeel voor je hebben uitgezocht en op een rijtje gezet. Het is soms even rekenen, maar het kán niet misgaan met dit blog!

Lees meer →


6 Punten waar je op moet letten bij levering van je tafel

6 Punten waar je op moet letten bij levering van je tafel

Uiteraard willen wij dat je tafel zonder te beschadigen en stress bij jou in je woning komt te staan. We hebben hier dan ook specialisten voor in dienst die hier super goed in zijn. Echter, hebben we wel een beetje hulp nodig van jou, zodat we niet op de dag van levering voor verassingen komen te staan. Hieronder wat tips:   1. Parkeren Het is voor onze chauffeurs het makkelijkst als ze dichtbij kunnen parkeren. Je marmeren tafel is zwaar, en onze chauffeurs zijn geen Obelix die met een steen op zijn rug naar binnen wandelt. Hoe dichter bij we...

Lees meer →


8 tips voor marmer onderhoud

8 tips voor marmer onderhoud

Marmer is een natuurproduct. Net als leer gaat marmer leven, en hoe beter je het onderhoudt, hoe mooier het oud wordt! Lees hier alles over het onderhouden van marmer, met 8 handige tips om te beginnen. Ook hebben we speciaal voor jou een onderhoudsset samengesteld met onze favoriete producten.

Lees meer →