DE HELE MAAND 10% KASSA KORTING!

Hoe verplaats je je tafel veilig? 

De prachtige eettafel is door de bezorgers geïnstalleerd in je woning en opeens heb je een ander idee: de tafel moet een toch naar de andere kant van de kamer. Geen punt, uiteraard kan je de tafel verplaatsen naar ieder gewenste plek. Hieronder leggen wij uit hoe de tafel het beste verplaatst kan worden.

Meer lezen

Hoe breed zijn mijn stoelen? Hoe breed is het frame? Hoe breed is mijn dikke oom die met kerst altijd met zijn ellebogen op tafel zit te eten? Hoeveel personal space heb ik nodig om fijn te kunnen werken op mijn laptop? Allemaal vragen waar we het meerendeel voor je hebben uitgezocht en op een rijtje gezet. Het is soms even rekenen, maar het kán niet misgaan met dit blog!
Meer lezen

Uiteraard willen wij dat je tafel zonder te beschadigen en stress bij jou in je woning komt te staan. We...

Meer lezen

Marmer is een natuurproduct. Net als leer gaat marmer leven, en hoe beter je het onderhoudt, hoe mooier het oud wordt! Lees hier alles over het onderhouden van marmer, met 8 handige tips om te beginnen. Ook hebben we speciaal voor jou een onderhoudsset samengesteld met onze favoriete producten.
Meer lezen

Zoals gezegd hopen wij u te inspireren met achterliggende verhalen over marmer soorten. Zo kunt u tijdens een etentje vol trots vertellen over de herkomst van uw marmer tafel. Jurassic Brown marmer is een zeer bijzondere bruine marmer soort. Ideaal voor een bruine marmer tafel met een verhaal. Zo zit je thuis met vrienden te dineren en ontdekt iedereen als een ware archeoloog keer op keer een nieuw fossiel.
Meer lezen

Zecevo is in de natuursteen branche een zogenoemde ‘nieuwkomer’ en wordt veel gebruikt door architecten als Eric Kuster. Zecevo marmer is een unieke cremekleurige kalksteen uit Kroatië. Gesierd door zowel dikke als dunne houtskool grijze aders. Lees hier alles over de steensoort Zecevo.
Meer lezen

Iedere keer als wij een bezoek aan de productie brengen raken wij dusdanig geïnspireerd dat wij dit graag met u delen. Niet alleen de bijzondere steensoorten inspireren ons, maar ook de verhalen achter deze steensoorten. Hier alvast een klein kijkje in onze keuken.
Meer lezen