DE HELE MAAND 10% KASSA KORTING!
Hi, wij zijn....

Marmertafel.nl

De meest bijzondere natuurstenen tafel voor jou op maat gemaakt? Daar zijn we steengoed in. We werken rechtstreeks samen met groeves en Italiaanse ‘scalpellini’, en produceren jouw duurzame tafel van de hoogste kwaliteit. Lees hier meer over ons bedrijf, onze verkoopwaarden en onze missie.
Maak kennis met Marmertafel.nl

Wie zijn wij?

De oorsprong van marmertafel.nl ligt in de polder onder de rook van Amsterdam. Ruim 10 jaar maken we met passie voor natuursteen de mooiste projecten voor ’s Lands bekendste architecten. Daarnaast maken we de meest uiteenlopende marmerentafels om ons enthousiasme voor dit materiaal over te brengen naar een zo groot mogelijk publiek. Bekijk onze website voor een impressie van wat we allemaal kunnen of kom langs in de showroom voor inspiratie.
waar zijn wij goed in?

Maken van unieke natuurstenen tafels

Zoals gezegd maken we dus marmeren tafels. Dit doen er wel meer. Wat bijzonder is aan onze tafels, is dat alle tafels op maat gemaakt worden. Je komt langs in de showroom, vertelt ons je wensen en wij zorgen er voor dat de perfecte plaat marmer voor jouw tafel vermaakt wordt tot tafel.

Dit gebeurt door Italiaanse vakmannen waarvan de passie voor marmer wellicht nog groter is dan die van ons. Vol liefde en met oog voor detail wordt jouw tafelblad vervaardigd. In de tussentijd wordt in de Nederlandse polder jouw frame gemaakt door specialisten op het gebied van staal. Dit frame wordt vervolgens voorzien van een duurzame poedercoat die wel een stootje kan hebben. Als het frame en het blad vervaardigd zijn, zorgen wij er voor dat deze verlijmd worden als tafel en bij jou in je keuken of woonkamer komt te staan!
waar komen wij elke dag ons bed voor uit

Onze missie

Marmer of natuursteen in het algemeen wordt vaak gezien als iets voor de ‘elite’ onder ons. Ook wordt marmer gezien als wit, groen of zwart. Onze missie is dus om het tegendeel te bewijzen van deze vooroordelen. Wij willen jou de mogelijkheid bieden om de meest bijzondere tafel op maat te bestellen met materialen uit alle windstreken. Een marmeren tafel uit Zuid-Amerika, Afrika, Azië of Europa bestellen vanuit je luie stoel; dát is onze missie.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam, hoge kwaliteit

Er is niet veel bekend over de Natuursteen branche bij de gemiddelde persoon. Dat terwijl er juist veel verschillen zijn met het winnen van de materialen en het verwerken daarvan. Met grote regelmaat wordt natuursteen gewonnen en verwerkt onder barre omstandigheden waarbij er sprake is van schending van mensenrechten/arbeidsrechten en, wat minstens zo belangrijk is, waarbij het milieu wordt aangetast. Dit is vooral van toepassing in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Lees meer over MVO in onze blog waar we hier verder over uitweiden.

LEES DE BLOG 'MVO'

HTML builder image

Laat je inspireren door onze specialisten,
en kom langs in onze showroom!

PLAN HIER EEN ADVIESGESPREK