Over ons


Hi. Wij zijn marmertafel.nl

De meest bijzondere marmeren tafel voor jou op maat gemaakt? Daar zijn we steengoed in. We werken rechtstreeks samen met groeves en Italiaanse ‘scalpellini’, en produceren jouw duurzame tafel van de hoogste kwaliteit.

Wie we zijn

De oorsprong van marmertafel.nl ligt in de polder onder de rook van Amsterdam. Ruim 10 jaar maken we met passie voor natuursteen de mooiste projecten voor ’s Lands bekendste architecten. Daarnaast maken we de meest uiteenlopende marmeren tafels om ons enthousiasme voor dit materiaal over te brengen naar een zo groot mogelijk publiek. Bekijk ons portfolio voor een impressie van wat we allemaal kunnen.

Wat we doen

Zoals gezegd maken we dus marmeren tafels. Dit doen er wel meer. Wat bijzonder is aan onze tafels, is dat alle tafels op maat gemaakt worden. Jij doet vanaf de bank een bestelling, en wij zorgen er voor dat de perfecte plaat marmer voor jouw tafel vermaakt wordt tot tafel. Dit gebeurt door Italiaanse vakmannen waarvan de passie voor marmer wellicht nog groter is dan die van ons. Vol liefde en met oog voor detail wordt jouw tafelblad vervaardigd. In de tussentijd wordt in de Nederlandse polder jouw frame gemaakt door specialisten op het gebied van staal. Dit frame wordt vervolgens voorzien van een duurzame poedercoat die wel een stootje kan hebben. Als het frame en het blad vervaardigd zijn, zorgen wij er voor dat deze verlijmd worden als tafel en bij jou in je keuken of woonkamer komt te staan!

Onze missie

Marmer of natuursteen in het algemeen wordt vaak gezien als iets voor de ‘elite’ onder ons. Ook wordt marmer gezien als wit, groen of zwart. Onze missie is dus om het tegendeel te bewijzen van deze vooroordelen. Wij willen jou de mogelijkheid bieden om de meest bijzondere tafel op maat te bestellen met materialen uit alle windstreken. Een marmeren tafel uit Zuid Amerika, Afrika, Azië of Europa bestellen vanuit je luie stoel; dát is onze missie.