Over ons

Over marmertafel.nl

Marmertafel.nl is een totstandkoming van twee jonge ondernemers met een gedeelde passie voor natuursteen. De ene met ruim 10 jaar ervaring in de natuursteen branche, de ander met een visie.

Onze missie

Er zijn ontelbaar veel marmer en graniet soorten die onze aarde te bieden heeft. De één nog mooier dan de ander. Hier begon dan ook onze missie. Wij wilden de consument laten zien hoe verschrikkelijk mooi natuursteen kan zijn. Hoe bijzonder de structuren zijn, de kleuren, de afwerkingen, noem maar op. Wij wilden de klant laten zien dat marmer niet alleen wit met grijs hoeft te zijn, maar alle kleuren van de regenboog kent. Dit is onze missie en om die reden slaan wij de brug tussen de ingewikkelde natuursteen branche en de consument door middel van een unieke webshop met marmer tafels. 

Kwaliteiten

Ons team bestaat dan ook uit vakbekwame mensen op diverse gebieden. Zo heeft de één gigantisch veel ervaring in de natuursteen branche, en is de ander bedreven op het gebied van marketing. We hebben een technisch tekenaar die voor u alle marmer tafels uitwerkt, een team met passie voor staal, en een logistiek medewerker die zorgt dat uw tafel netjes en veilig op bestemming geleverd wordt. Al met al een diversiteit aan kwaliteiten met één doel; zorgeloos een kwalitatief hoogstaand en uniek product afleveren bij u. 

Productie

Wij zijn tevens van mening dat je de mensen moet laten doen waar zij goed in zijn. Om deze reden is onze productie in Italië gevestigd. Het marmer land bij uitstek. Generaties lang wordt hier aan marmer gewerkt waardoor de nieuwe generatie dit met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Dit in combinatie met de nieuwste technieken voor het verwerken van natuursteen is een onbreekbare combinatie. Deze combinatie heeft zich het afgelopen decennium al bewezen waardoor wij er zeker van zijn u de crème de la crème te kunnen bieden.