DE HELE MAAND 10% KASSA KORTING!
Wij maken jou droomtafel waar

Maatwerk tafel

Heb je een bepaalde tafel in gedachten? Wil je samen met een adviseur van Marmertafel.nl jouw eigen droomtafel samenstellen? Daar zijn wij goed in! Wij luisteren graag naar je wensen voor je droomtafel. Al onze tafels zijn maatwerk en ons team is dus gewend om op zoek te gaan naar de perfecte natuurstenen plaat en maken samen met jou de (plaat)indeling.

Scroll naar beneden om het proces
'co-creatie' van jouw droomtafel te lezen.
Stap 1: Bezoek onze showroom of maak digitaal kennis

Plan een afspraak in

Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn werken wij enkel op afspraak. Als je interesse hebt in een natuurstenen tafel kun je het beste via onze website een afspraak inplannen. Klik op de button 'afspraak maken' en kies naar voorkeur je gewenste dag en tijdstip uit. Op deze manier zijn wij er zeker van dat we alle tijd voor je hebben en kunnen we maximaal bedienen. In de volgende stap gaan we in op de inhoud van de afspraak.

AFSPRAAK MAKEN
Stap 2: De afspraak kent een aantal onderdelen

Kennismaken, wensen bespreken en co-creatie

Jullie zijn waarschijnlijk al een langere tijd op zoek naar een marmerentafel. Wellicht heb je op internet ook al een aantal voorbeelden gezien. Of heb je al je eigen Pinterest inspiratie bord gemaakt? Graag denken wij met je mee. Tijdens de afspraak in de showroom maken we eerst kort kennis. Graag horen we van jou hoe je ideale eet- en/of salontafel eruit ziet. Naar welk materiaal en style ben je opzoek? In onze showroom hebben we veel tafels van zachte en harde steensoorten staan. Hier kun je proefzitten en ervaren wat de verschillen zijn.

Tijdens de afspraak zul je zien dat we al sneller tot de kern van jouw droomtafel komen. In de showroom hebben we veel voorbeelden van verschillende soorten tafels en materialen staan. Zijn we uit het soort natuursteen, de kleur, etc? Dan wordt het tijd om te zoeken naar de juiste plaat voor jou.
Stap 3: digitaal platen bekijken en selecteren

Welke plaat past bij jou?

Via onze partner in Italië hebben wij direct toegang tot alle beschikbare platen. Dat zijn er duizenden. Op basis van de vorige stap kunnen we gericht zoeken naar alle platen. Een groot deel van de platen zijn al reeds door ons gereserveerd en maakt dat wij directe voorrang hebben in de platen selectie. Dus geen teleurstelling voor jou bij het uitzoeken van deze platen. Uit een natuurstenen 'blok' komen meerdere platen en deze kunnen we allemaal langs gaan om te kijken welke het beste past bij jou wens. Als we de juiste plaat hebben geselecteerd gaan we naar de volgende stap.
Stap 4: indeling van de plaat maken

Je tafel uit de plaat selecteren

Eénmaal de plaat geselecteerd dan wordt het tijd om de tafel uit de plaat te halen. Dit gebeurd door onze vakmannen in Italië die je tafel vervaardigen. Concreet betekent dit dat we de plaat in een tekenprogramma zetten en dat we samen jouw tafel uit de plaat gaan halen. Je krijgt achteraf een .PDF afbeelding mee naar huis om er nog eens goed over na te denken. Zo krijg je precies je tafel zoals jij hem hebben wilt uit het natuurstenen blok.