DE HELE MAAND 10% KASSA KORTING!

6 Punten waar je op moet letten bij levering van je tafel

6 Punten waar je op moet letten bij levering van je tafel

Uiteraard willen wij dat je tafel zonder te beschadigen en stress bij jou in je woning komt te staan. We hebben hier dan ook specialisten voor in dienst die hier super goed in zijn. Echter, hebben we wel een beetje hulp nodig van jou, zodat we niet op de dag van levering voor verassingen komen te staan. Hieronder wat tips:

 

Leveren van een marmeren tafel

1. Parkeren

Het is voor onze chauffeurs het makkelijkst als ze dichtbij kunnen parkeren. Je marmeren tafel is zwaar, en onze chauffeurs zijn geen Obelix die met een steen op zijn rug naar binnen wandelt. Hoe dichter bij we kunnen parkeren hoe beter.

2. Trappen

Bij een levering hoger dan de begane grond (ook een halve etage of vide) moeten we rekening houden met een verhuislift. We kunnen namelijk niet de trap op met een marmeren tafel, dit is arbo technisch niet verantwoord, en daarnaast een te groot risico op beschadigingen. Klik dus op de optie met verhuislift bij de bezorgmogelijkheden als dit het geval is. Twijfel je over de situatie? Neem dan even contact op, dan kunnen wij inschatten hoe we de tafel het beste naar boven kunnen krijgen. Wees wel gerust; er is tot op heden nog geen een tafel niet bezorgd, dus er is overal een oplossing voor!

3. Begane grond

Levering op de begane grond zou een routine klusje moeten zijn voor ons. Hou er hierbij wel rekening mee dat jouw begane grond binnen wel een andere betekenis kan hebben van begane grond. Staat je woning op een duin,- terp-, of ander heuvelachtig landschap zonder verharde oprit, geef dit dan even aan aan onze bezorgers. Zo kunnen zij voor het benodigde materieel zorgen. Ook voor een kleine trap van een aantal treden moeten wij spullen mee nemen, dus geef dit aan voordat we je marmeren tafel komen bezorgen.

4. Hoeken en bochten

Onze marmeren eettafels zijn vaak lang en onhandig te vervoeren. We hebben hier een mooie kar voor en een aantal specialisten die dit voor je doen. Echter, hou er rekening mee dat we de tafel niet kunnen buigen. We kunnen dus niet twee korte bochten om in een smalle hal of dergelijke. De tafel rechtop tillen of schuin houden doen we niet. Het risico op beschadigen is te groot, en de verantwoordelijkheid van deze beschadigingen ligt volledig bij de klant. Dit geldt ook voor het vervoeren van de tafel in een lift.

Delivery of a marble table

5. Lift

Heb je een tafel besteld en past deze liggend in de lift? Dan kun je de gewone bezorgkosten rekenen voor levering op de begane grond. Hou er wel rekening mee dat we de tafel niet schuin omhoog of rechtop kunnen zetten om in de lift te passen. In dat geval is het risico op beschadigingen of breuk van het marmer voor de klant zelf. Marmer lijkt hierin een steensoort en onverwoestbaar, maar een buts of kras is zo gemaakt tijdens het vervoer en dat willen we ten alle tijden voorkomen. Past de tafel dus niet makkelijk in de lift, bestel dan een verhuislift bij de bezorg mogelijkheden.

6. Neem de tijd

We hebben natuurlijk voor hetere vuren gestaan, en hebben in loop der jaren een systeem ontwikkeld waarmee we de tafel gemakkelijk kunnen afleveren. Het marmeren blad wordt op een kar geleverd die we je woonkamer in rijden. Vervolgens kantelen we jouw tafel op zijn positie en staat de tafel als een huis. Neem dus de tijd om even goed te kijken wat de meest ideale route is om te rijden met de tafel, en stuit je op vragen of lastige situaties, neem dan gewoon contact op. We bedenken altijd wel een oplossing!