DE HELE MAAND 10% KASSA KORTING!

Jurassic Brown

Jurassic Brown

Jurassic Brown marmer

Zoals gezegd hopen wij u te inspireren met achterliggende verhalen over marmer soorten. Zo kunt u tijdens een etentje vol trots vertellen over de herkomst van uw marmer tafel. Jurassic Brown marmer is een zeer bijzondere bruine marmer soort. Ideaal voor een bruine marmer tafel met een verhaal. Zo zit je thuis met vrienden te dineren en ontdekt iedereen als een ware archeoloog keer op keer een nieuw fossiel.

De naam van het bruine marmer zegt het al; een marmer voorzien van honderden fossielen. Het bruine font, ofwel de achtergrond, is taupe kleurig. Er zit variatie in de helderheid van de taupe kleur, maar de algemene kleurstelling is de taupe kleur zoals we deze in de verf schappen van de plaatselijke bouwmarkt vinden. De fossielen hebben een rood-achtige gloed. Hierdoor steken ze mooi af tegen de taupe kleur. Een bijzondere en fraaie creatie uit de natuur.

Jurassic Brown

Jurassic Brown groeve

De natuur heeft er 150 miljoen jaar over gedaan om deze steensoort te vormen. Dit is gek genoeg in de marmer wereld relatief kort. De Nerinea schelpen, die de bruine marmer tafel sieren, zijn dan ook nog niet zo lang geleden uitgestorven. Deze schelpdieren leefden in koraalriffen totdat de continenten gevormd werden. Hierbij zijn deze in een kleilaag geraakt welke later vervormd is tot kalksteen ofwel marmer.

Bij het zien en voelen van deze fossielen is het besef van het ontstaan van de wereld zoals wij deze kennen groot. Je hoeft geen geoloog te zijn om deze bijzondere steensoort te waarderen. Mocht je überhaupt niets met geschiedenis hebben is een bruine marmer tafel met een strak design gewoon een super gave combinatie die in geen interieur misstaat.

Jurassic brown marmer

Jurassic Brown marmer wijnkelder


Related by tags